Keresés

  Keresés  

Számítógép Center Szolnok

számítástechnikai webáruház és szaküzlet


Így szállítunk


  Szállítási feltételek
 
Megrendelésekor bolti átvételt kiválaszthat , ez esetben nincs szállítási díj  !
A megadott időben Szolnokon az Óvoda u.7 szám alatt átveheti áruját.
 
1. A postai szállítást kérve, a megrendelt termékeket minden esetben a Magyar Posta futárszolgálata szállítja az Ön címére.

2. A termékek vételárának a kiegyenlítése a futárnak történik az áru átvételekor készpénzben.

3. Szállítási költséget csak 60 000 Ft alatti posta szállítás megrendelés esetén számítunk fel, melynek díja : CSAK 1890 Ft. 60 000 Ft felett ingyenes !
 
4. A szállítási idő a rendelés leadásától számítottan maximálisan 72 óra készleten lévő termék esetén , esetleg postai szállítás miatti késedelem,mely Tőlünk független.
Minden képpen e-mailben jelzünk a kiszállításról !
Amennyiben 2 munka napon belül e-mailt nem kap úgy hívjon vagy levelet küldjön, mert műszaki probléma állt elő, nem kaptuk meg rendelését.

5. Esetleges készlethiány esetén telefonon és emailen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

6. A kiszállítás hétköznaponként reggel 8 és délután 17 óra között történik. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy nagy valószínűséggel nem fog azon a címen tartózkodni amit a számlázási címnek megadott, úgy kérem adja meg a szállítási címet is a rendelés pillanatában. Így futárunk arra a címre fog érkezni, amit Ön szállítási címnek megadott.

Például, amennyiben Ön napközben dolgozik, úgy lehetséges, hogy célszerű a munkahelyi címet megadnia. Esetleg valamelyik rokon, barát, vagy szomszéd címét akik otthon tartózkodnak.
 
Ha ez nem lehetséges válasszon Posta Pont kiszállítást , ahol 10 napig bármikor átvehető a termék , felár nélkül !

Nagyon hasznos lehet a mobiltelefonszám megadása, így futárunk és ügyfélszolgálatunk is kapcsolatot tud tartani Önnel.

*Nekünk is fontos, hogy Ön a megrendelt árut hiánytalanul és időben megkapja. * 
 

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv (Ektv.) 5. § (2) bekezdésének c) pontja írja elő, hogy „a szolgáltató az igénybe vevő megrendelésének elküldését megelőzően köteles egyértelműen tájékoztatni az igénybe vevőt az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről.”

Tájékoztatjuk  a fogyasztót arról, hogy a megrendelés leadása előtt lehetősége van az addig megtett lépések ellenőrzésére, módosítására, a hibásan bevitt adatok törlésére.

Kérjük , ha nem sikerül ezen művelet vegye fel velünk boltunk elérhetőségein , ahol segítséget tudunk nyújtani.

Az Ektv. 6. § (1) bekezdése pedig akként rendelkezik, hogy „ A szolgáltató köteles megfelelő, hatékony és hozzáférhető technikai eszközökkel biztosítani, hogy az igénybe vevő az adatbeviteli hibák azonosítását és kijavítását megrendelésének elektronikus úton való elküldése előtt el tudja végezni. Ilyen lehetőség hiányában az igénybe vevő megrendelése nem minősül szerződéses nyilatkozatnak.”| 
Oszd meg a hírt iwiwen
|

Kosarad

Az Ön kosara még üres.
Termékek megrendeléséhez kérjük használja a "Kosár"-ba gombot!

Ugrás a kosárhoz

Itt elérsz

HEXXAline Hungary Kft..
Szolnok, Óvoda út 7.
Tel.: 06 (56) 422-094
www.hexxacomputer.com
info@hexxacomputer.com
 
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00